NISSAN PRIMERA 1.6 16V HATCHBACK `96

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Shone
    CBC Član
    • 13.09.2005
    • 65
    • Novi Sad

Lep autic, imao sam takve felne na BMW-u, i cim sam stavio druge auto je bio totalno drugaciji i 5 puta lepsi, videces i sam kad stavis neke otvorenije felne izgledace jos bolje! Srecni dalji radovi

Comment

• ToNcA
      CBC Senator XXL
      • 31.01.2006
      • 868
      • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
      • Mazda 6 2.0d

Originally posted by sri98
      as such was not as popular new as was the similarly-priced Acura Integra

Kaze na kraju prvog pasusa u ovom linku

http://en.wikipedia.org/wiki/Infiniti_G20
      Ali to znaci da ga uporednjju sa Acurom Integrom koja ima istu cenu Kaze da G20 nije tako popularan.

Inace ni sam ne znam zasto ali Nissan sam oduvek vsimpatisao kao marku. Totalno neosnovano jer niti su dizajnirani kako se meni svidja niti umaju renome jedne Honde (Alfu da ne pominjem ) ali nekako su mi bili simpaticni. Po meni su to klasicni japanski "sipaj i vozi" automobili koji umeju prilicno lepo da iznenade na putu i semaforu a i dobra su osnova za tuning.

O Primeri sam do sada cio samo reci hvale - najbitnije auto koji te nikad nece ostaviti na putu. Zelim ti puno predjenih kilometara njime bez da vidi majstora (ulje ces i sam da promenis )

Lexus stopke bi mu bas lepo legle i u pravu si za spojler - bolje ce izgledati bez njega.

Felne po meni vise leze nekom "kockastom" automobilu - tipa Lancia Delta, Corolla GT... ali verujem da ces ih prvom prilikom promeniti. Nigde ne zuris, zar ne?

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• dusan
        CBC Član
        • 25.03.2006
        • 21

Originally posted by StreetRacerCA
        Hm, moram reci da je prethodni vlasnik stvarno bio svinja sto se tice auta....... ali bas! Mislim da nije ni isao kod majstora, ali se zato sve svalilo na mene
        Elem, prvo sam zamenio pumpu za gorivo, posto je prethodna crkla, ali ne lezi vraze, nije odgovarajuca - tako da auto ide na benzin samo ako ima preko pola rezervoara, jer je jedino tako pumpa potopljena kako treba.
        Naravno zamenio sam neke traljave 14" celicne felne, sa ovim 15 icama, jedine koje sam uspeo da nadjem za nisanna - bobrett su, 7j i nose nissan znak
        potom je auto poceo strasno lose da se ponasa na ler gasu, i imao je mehurice vode u sistemu. otvorili, videli da je cetvrti cilindar busan, popravka. set dihtunga, obrada glave, trnovanje., sredjivanje gornje lule hladnjaka, posto je strucnjak pretegao shelnu pa je slomio.
        skinuo sam branike, plastikar ih je zavario, ubacio sam ove mrezice, i ofarbao ih, posto su bili skroz ishcukani. u medjuvremenu sam dodao oko 30 srafova po kabini koji su nedostajali i zbog cega je sve zivo luupkalo.
        danas idem kod plinara da zamenim rasprshivach, da bi na plinu radio kulturno. zamenio sam sijalice, i stavio ove "xenon plave".
        sto se tice zadnjeg dela auta, ne dopada se ni meni, pogotovo sa ovim stop svetlima. moram naci neke lexus style, ili cu da farbam ove u crno, samo da ih preuredim. postojeci spojler mora da ide, jer je sroz debilan. i da, skinuo sam kuku, posto je krajnje smesno da ovakav auto ima kuku, barem po meni. i da ne zaboravim, 4 nove sava intensa gume, 195/50 r15.
        eto to je to do sad. mnooogo truda! i novca. jos ako nadjem nekog ada mi sredi ovo oko branika i sajtni, jupiiiiiiii. i zatamnjivanje stakala.
        a sto se tice enterijera, zamenio sam sve svetiljke unutra, sad su neon plave, i dodao sam neonsko osvetljenje ispod vozackih nogu za sad, pale se pri otvaranju vrata. i dve pioneer elipse na zadnju policu, ali cu to da prepravljam, samo da vidim koliko kosta da se uradi unutrasnjost celog gepeka. auh.
        StreetRacerCA evo malo sam se za nisanovu dusu raspitivao/trazio lexus style stopaljke i nisam nasao, ali imaju 2 modela veoma slicna
        inace cene su za jeftiniji model AUS$199 adrugi model AUS$299
        Za ovde te cene su OK, a kod nas ????????
        link: http://www.emtechautomotive.com.au/index1.htm

Comment

• Alexandar
          CBC Član
          • 14.06.2005
          • 68
          • Futog, Vojvodina

Originally posted by PULSAR
          Svaka cast na izboru makinje. Nissan Primera u Australiji nosi naziv Pulsar, inace ovde veoma dobro drze cenu.
          Evo i jedan link gde mozete videti cene nasih bibija
          http://www.carsales.com.au/pls/carsales ... istance=25
          Pozdrav svim nisandjijama
          Zar nisu Pulsari evropske Almere?

Pozdrav za StreetRacera, jos jednog ni(š)andžiju
          Panonski Mornar
          ALMERA 1.5S Tekna

Comment

• sri98
            Admin od Trpeze
            • 24.10.2004
            • 7262
            • Republic of Konjarnik
            • Toyota Corolla E 210

Ja na ovom linku ne nadjoh ni jednu Primeru da se zove Pulsar, samo Almere.

ToNcA, onaj deo sam boldovao da bi se videlo da Nissan nema veze sa Acurom, kao sto je streetracer CA napisao na pocetku teme.
            Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• dusan
              CBC Član
              • 25.03.2006
              • 21

Originally posted by sri98
              Ja na ovom linku ne nadjoh ni jednu Primeru da se zove Pulsar, samo Almere.

ToNcA, onaj deo sam boldovao da bi se videlo da Nissan nema veze sa Acurom, kao sto je streetracer CA napisao na pocetku teme.
              Da upravu si almere su pulsar, a primera koliko sam uspio da primetim neka kombinacija maxime i pulsara, s time da je svisom notom pulsar

Comment

• StreetRacerCA
                CBC Senator
                • 11.06.2006
                • 238
                • Čačak
                • Škoda Fabia II 1.6 TNG

hvala vam na lepim recima. nadam se da cu uzivati u preradi ovog cuda, i u samoj voznji.
                pozdrav nissandzijama
                Koliko dodje 30% od 40.000? Zavisi da li mi duguju ili dugujem...

Comment

• dadilja
                  CBC Početnik
                  • 17.05.2013
                  • 2
                  • Bgd
                  • Nissan Primera

Helllloooooo

Ja bas vozim ovaj autic, sjnfaap10u model pa me zanimaju komentari, kritike, pohvale za ovaj model. Ako moze iko da me kontaktira vidim da je proslo punoooo vremena.....
                  Last edited by dadilja; 18.06.2013, 13:31.

Comment

Working...
                  X